Last Van Een Trage Pc? Zo Maak Je Je Windows

Bovendien, optimaliseert het ook de computer opstarten. De programma’s die worden uitgevoerd wanneer Windows wordt gestart, om een snellere laadtijd en verbeteren van de algehele stabiliteit van het systeem kunt u eenvoudig beheren. Net als elke andere machine hebben computers echter regelmatig onderhoud nodig.

  • Windows 2000 en Windows XP maken gewoonlijk geen gebruik van de bestanden system.ini en win.ini.
  • U komt er ook via Start / Configuratiescherm / Datum en Tijd.
  • Eenvoudig, doeltreffend en het behoeft geen verdere uitleg.
  • CleanMyPC is een zeer effectieve pc-schoonmaakservice met een eenvoudig te gebruiken interface en een hoge klanttevredenheid.

Nu zit in mijn verkenner Cloud, dat is niet de bedoeling. Ik vind cloud eng en wil alleen opslaan op mijn eigen usb stick. Gisteren kreeg ik ‘n bericht van Microsoft, dat mijn gegevens in de cloud zijn opgeslagen. Vlgs helpdesk had ik, na de installatie van Win-10 bij de vraag account toevoegen mijn hotmail email adres niet moeten invullen. Juist op dit punt had ik hulp nodig en dat ging niet wegens de tijd. Kan iemand mijn aub helpen om de verkenner op mijn laptop te zuiveren van dit cloud gedoe?

Mijn Computer Opschonen: Beslist Doen!

Veel van de probleemoplossers werken hetzelfde als de startmenu-probleemoplosser en kunnen worden geselecteerd uit het menu dat je nu voor je ziet. De tool heeft probleemoplossers voor onder andere grote problemen als Blauwe schermen, driverproblemen en netwerkverbindingen. Maar ook kleinere problemen als het afspelen van audio of apps die je via de Windows store hebt geïnstalleerd. Er is niet echt een nieuwe screenshot-app in Windows 10 maar de desktopapplicatie, Knipprogramma, heeft een kleine update gekregen. Klik erop en kies hoeveel seconde de applicatie moet wachten voordat er een screenshot wordt gemaakt. Als je op de «nieuw»-knop klikt zal de applicatie qt5widgets.dll dus 1 tot 5 seconde wachten voordat deze in actie komt.

hoe het Windows-register schoon te maken

Als u nog steeds problemen ervaart, lees dan de volgende vragen en antwoorden. Soms komt het voor dat het niet lukt om een map te verwijderen. Als u zo’n soort probleem wilt oplossen, moet u eerst de reden erachter weten.

Regcross Voor Pc

Dit betekent dus dat je als non-elevated kan aanpassen van een per-definitie elevated proces zal uitvoeren. Vervolgens moet je natuurlijk wel eventvwr.exe uitvoeren.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.